Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Ο Ετήσιος προγραμματισμός μας για το 2015



Εκτός από το site που προβάλει τις δράσεις της επιχείρησης (theogenis14,blogspot.gr) μπαίνουμε στον τομέα της ενημέρωσης με την απόκτηση της διαχείρισης  του γνωστού site στην περιφέρεια ΑΜ-Θ  gkatzios.blogspot.com  από 1η Απριλίου . Ο gkatzios  με την πενταετή παρουσία του στη διαδικτυακή ενημέρωση έχει αποκτήσει σταθερούς αναγνώστες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό .
Ταυτόχρονα ετοιμάζουμε διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό o οποίος θα λειτουργήσει με την ολοκλήρωση των ιδιόκτητων γραφείων , ελπίζουμε μέσα στο καλοκαίρι 
 Είμαστε στη διαδικασία απόκτησης προκατασκευασμένου κτιρίου το οποίο θα διαμορφώσουμε σε γραφεία και παράλληλα θα δημιουργήσουμε εκθετήριο τοπικών αγροτικών προϊόντων που η επιχείρηση μας θα εμπορευτεί .

Προχωρούμε σε σύμπραξη με την Ionian Recycle  Hellas ΚΟΙΝΣΕΠ για την εφαρμογή προγράμματος ανταποδοτικής ανακύκλωσης.
Έχουμε αναθέσει την εκπόνηση μελέτης  για την δημιουργία Συσκευαστηρίου οσπρίων σε πρώτη φάση και με δυνατότητα τυποποίησης και άλλων τοπικών προϊόντων ( Μέλι, μαρμελάδα κ.λ.π ) αμέσως μετά. 
Περιμένουμε την έγκριση απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Σουφλίου για την παραχώρηση ενός λεωφορείου που θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της επιχείρησης και την κάλυψη της ενδοοικιστικής συγκοινωνίας του πρώην δήμου Τυχερού και ενός Βοθροφόρου, το οποίο θα εξυπηρετεί με τον ίδιο τρόπο που το έκανε ο πρώην καποδιστριακός δήμος Τυχερού .
Προχωρούμε στην απόκτηση δύο αυτοκινήτων , το ένα για την ανακύκλωση και το ένα για την πώληση των αγροτικών προϊόντων. 
Προγραμματίζουμε εκδηλώσεις προβολής των τοπικών προϊόντων με την γιορτή φασολιού στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου και γιορτή Πεπονιού Τυχερού χρυσή κεφαλή το δεύτερο . Έχουμε έρθει σε συμφωνία με την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου για την τεχνική στήριξη από την επιστημονική ομάδας της,  στην  έρευνα νέων καλλιεργειών ( Στέβια, Γκότζι Μπέρι , Κάναβη Σατίβα κ.α ) για να προχωρήσουμε σε πρώτη φάση πειραματικής καλλιέργειας .



Στο τέλος Δεκεμβρίου διοργανώνουμε Πανέβρια γιορτή γαστρονομίας στο Τυχερό με τη συμμετοχή συλλόγων γυναικών από όλο το νομό με στόχο την ανάδειξη της ντόπιας παραδοσιακής κουζίνας και την προβολή των ιδιαίτερων γεύσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου